Home » Betalen en bezorgen

Betaalmethode 

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, de verzendkosten en het eindbedrag. Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

  • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven

  • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

 


 

Verzendwijze

Feeling Sheepy verzend standaard met PostNL. 


Brievenbuspakket -  Bij deze optie ontvang je geen track en trace code. Houdt er rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Feeling Sheepy niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. De kosten voor de verzending van een brievenbuspakket zijn gratis!

 

Bestellingen binnen Nederland - De verzendkosten worden in het bestelproces automatisch berekend aan de hand van de grootte en het gewicht van je bestelling. Onder de 20 kg bedragen de verzendkosten € 4,95.


Bestellingen buiten Nederland - De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Stuur ons hiervoor een berichtje, dan kunnen we je verder helpen.

 


Levertijden

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Wij hanteren donderdag als vaste verzenddag Er wordt een email verzonden als de bestelling is verzonden. Als je de bestelling plaatst vóór donderdag 08:00 uur, is je bestelling vrijdag in huis. 
 *met uitzondering van feestdagen*

 

 

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Feeling Sheepy niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Feeling Sheepy behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.