Home » Recensies
Rating: 2.7058823529412 sterren
34 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Francien
8 maanden geleden

Ontzettend blij met de droogbloemen die ik vandaag heb ontvangen, vooral de madeliefjes zijn favoriet. Ze staan prachtig, bedankt!

Simone
8 maanden geleden

Blij met de witte margrietjes .. ze staan zo gezellig in mijn lichte brocante huis ♡

Dera
een jaar geleden

Heel erg blij met de fluffy pampasgrassen. Precies zoals ik ze op de Feelingsheepy Instagram had zien staan! Mijn familie en vrienden zijn er ook verliefd op geworden en zullen de grassen binnenkort ook op hun vensterbank hebben staan!

Mathilde
een jaar geleden

Heel erg blij met mijn oker gele wandhanger en groene babynestje. Ze staan mooi in ons houten Tiny House, voelen super zacht en ruiken heerlijk naar schaapjes. Ik word iedere keer blij als ik langs de wandhanger loop en Finn in zijn babynestje zie.

Kelly
een jaar geleden

Wat is deze webshop met zoveel passie gemaakt! Dat springt eruit!
Ik heb droogbloemen in mijn huis staan wat onwijs sfeervol is. En het blijft ook nog eens héél lang mooi staan, ideaal. Het assortiment van feelingsheepy is geweldig! Er is altijd wel wat te vinden wat net even dat extra leuke sfeertje in dat hoekje van je huis geeft. Ik ben groot fan van feelingsheepy!

Jessica
een jaar geleden

Ontzettend blij met het Moederdag-boeket!! Het is iets moois en blijvends om te kunnen geven en om lang van te kunnen genieten. En in de stijl die het best in haar huis past. Ideaal in plaats van verse bloemen welke binnen twee weken echt wel weer op zijn. Vlotte levering en leuk verpakt! Hoefde er zelf niks meer aan te doen. Volgende keer maar eens kijken bij de wolletjes!! 🐑

10 mei 2020

Nikkie den Dekker
een jaar geleden

Super leuke spulletjes die allemaal ontzettend mooi worden verpakt en verzonden. Daardoor ook super leuk om cadeau te doen! Daarnaast is Nicole ook gewoon een leuk en lief persoon.

Marloes
een jaar geleden

Wat een mooie natuurlijke producten en ook nog eens lieve service!
Ik heb een bos droogbloemen en groene wandhanger in mijn huis staan en ze stralen zoveel warmte en gezelligheid uit! Ik kon de kleur van de wandhanger kiezen waardoor hij precies in mijn interieur past.
Heel tevreden klant!

Anouk
een jaar geleden

Super blij met de mooie items van Feeling Sheepy! Onze baby ligt heerlijk in het baby nestje! X Anouk.